FAQ

QuickNetSolutions is een onafhankelijke onderneming en een official partner van (Vodafone)Ziggo. Door uitstekende samenwerking maken wij het voor jou mogelijk om deze unieke aanbiedingen aan te bieden.

Is QNS van Ziggo?

Nee, wij zijn een organisatie die een officiële samenwerking heeft met (Vodafone)Ziggo, dit zorgt ervoor dat wij scherpere deals kunnen geven voor nieuwe klanten bij (Vodafone)Ziggo.

Hoe kan ik QNS bereiken?

Onze adviseurs zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 20:00 uur beschikbaar op nummer 020 2148 663. Je kunt ook een mail sturen naar klantenservice@quicknetsolutions.nl

Wat is DSL?

DSL kent verschillende varianten. Zo is er ADSL, ADSL2, VDSL en VVDSL. Bij alle vormen van DSL wordt data overgebracht via de koperlijn, het netwerk van de traditionele telefoonlijn. De V staat voor Very-high-bitrate. VDSL haalt downloadsnelheden tot 50 Mbps en tot 5 Mbps voor uploaden. Voor VDSL mag de afstand van het adres tot aan de wijkcentrale echter niet langer zijn dan 1500 meter. Dat is korter dan bij ADSL.

Wat is HFC-Netwerk?

..2.2Het HFC netwerk bestaat uit: 97% glasvezel, 3% tv-kabel (coax).

Met het Hybrid Fibre-Coax (HFC) netwerk loopt 97% van het signaal via een glasvezelnetwerk waarbij de laatste 3% vanaf de straat naar je meterkast via coaxkabel is. Daarmee haal je hoge downloadsnelheden tot 1200 Mb/s en een uploadsnelheid van 120 Mb/s.

97% via glasvezel bij Ziggo: HFC

We hebben geluk met de tv-kabel, die ligt naar vrijwel elk huis toe en iedereen heeft de juiste aansluiting.

Snel en stabiel tot wel 1.2 Gb/s

We hebben daarom glasvezel tot aan de kast in de wijk gelegd om de hoogste snelheid te garanderen. Het laatste stukje gaat via de kabel die er al ligt. Je modem scheidt de bandbreedte voor televisie, bellen en internet, waardoor ze elkaar niet verstoren. Geniet van tot wel 1.2Gb/s internetsnelheid in bijna heel Nederland.

Met HFC kies je voor de snelheid en stabiliteit van glasvezel en het gemak van een coax-aansluiting.

DSL is eigenlijk de enige optie die bijna overal beschikbaar is, maar het internet is traag vergeleken met kabel en glas. Hierom bekijken wij altijd of u in aanmerking komt voor een vernieuwde aansluiting/verbinding.

Wilt u in aanmerking komen voor de tijdelijke actie?

Laat dan een contactverzoek achter en wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen!