Service van QNS

Gegarandeerd goed.

 4 maanden GRATIS Alles-in-1 
 GRATIS 1 smart Wifipod t.w.v. €149,-
 12 maanden lang GRATIS ZIGGO Sport of Series & Movies XL t.w.v. €148,32
 GRATIS Bol.com Cadeaubon of Cashback t.w.v. €100,-

 

Problemen met uw internet en/of t.v.?

Dit kan liggen aan verschillende aspecten, zoals o.a. uw aansluiting (DSL of glasvezel) of aan de internetsnelheid wat u op het moment binnen krijgt. Wij merken dat de meeste nog steeds gebruik maken van de verouderde DSL aansluiting. Internet en tv storingen komen dan ook het meeste voor bij de mensen die nog gebruik maken van de DSL aansluiting.  Het is ook niet altijd mogelijk om uw internetsnelheid te verhogen, maar daar hoeft u zich geen zorgen meer over te maken. Wij staan voor u klaar!

Aan de hand van uw ligging bepalen wij welke systeem het beste bij uw situatie past. Hierbij proberen wij het meeste te halen uit wat er voor u beschikbaar is! Kortom, geholpen door Ziggo Voor Ondernemers? U zit goed!

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

Dat hangt ervan af wat je ermee doet. Je hebt genoeg aan een abonnement met een internetsnelheid van 50 Mbit/s als je regelmatig mailt, foto’s deelt of filmpjes kijkt. Verwacht je meer van je verbinding, of ben je vaak tegelijk online? Dan is 250 Mbit/s een uitkomst. Download je films en muziek of speel je online games? Kies dan voor 500 Mbit/s. Of ga voor 1000 Mbit/s: het krachtigste internet dat we ooit hebben gehad. Samen met een van onze adviseurs, zoeken wij uit wat het beste bij u past!

Je totale korting kan oplopen t/m 2 maanden gratis alles-in-1 + smart wifi booster set t.w.v. 149,-

 

Wilt u in aanmerking komen voor de tijdelijke actie?

Laat dan een contactverzoek achter en wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen!