Click SAVE to activate the section

Waarom jij graag bij ons wilt werken!

Bij Quick Net Solutions knallen we vooruit in de telecomwereld! Onze visie en missie? Simpel: we willen de allergrootste worden en daarbij service met een hoofdletter S leveren. We staan nooit stil, en we houden ervan om onze comfortzone met een flinke schop te verlaten. Onze mindset? "Hoe kunnen we dit nóg beter doen?"

Waarom zou je bij ons willen werken? Hier zijn een paar redenen die je zeker zullen aanspreken:

☑️ Doorgroeimogelijkheden

Bij Quick Net Solutions is het motto: "Van koffiejongen naar koning." Alle managers zijn ooit begonnen in een lagere functie. Waarom? Omdat zij degenen zijn die onze cultuur, visie en missie van binnen en buiten kennen. Dus als je grootse dromen hebt, zit je bij ons op de juiste plek!

☑️ Prestatiegerichte bonussen

Wij groeien, jij groeit mee! Bij Quick Net Solutions geloven we heilig in het stimuleren van onze mensen op basis van prestaties. Elke keer dat je iets bijzonders presteert, word je daarvoor beloond. Dus maak je klaar voor een steile opwaartse klim op de carrièreladder!

☑️ Hybride werken

In deze moderne tijden begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk flexibiliteit is. Daarom bieden we de mogelijkheid om hybride te werken. Alles gebeurt tegenwoordig digitaal, dus waarom zou je niet af en toe vanuit je eigen comfortabele woonkamer werken? Pyjama's tijdens Zoom-meetings zijn optioneel, maar wel sterk aanbevolen!

Vergoeden jullie ook reiskosten?

Jazeker! We bieden een NS Business Card aan, waarmee je kosteloos door heel Nederland kunt reizen.

Kan ik Hybride werken?

In deze moderne tijden begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk flexibiliteit is. Daarom bieden we de mogelijkheid om hybride te werken. Alles gebeurt tegenwoordig digitaal, dus waarom zou je niet af en toe vanuit je eigen comfortabele woonkamer werken?

Zijn er interne opleidingen?

Natuurlijk! Bij ons zijn interne opleidingen een belangrijk onderdeel van je ontwikkeling. We bieden een breed scala aan trainingen en workshops om je vaardigheden te verbeteren en je carrière vooruit te helpen. We geloven in continu leren en groeien, en moedigen je altijd aan om het beste uit jezelf te halen.

Krijg ik een vast contract?

Uiteindelijk is het mogelijk om een vast contract te krijgen, maar in het begin zal dit een contract voor bepaalde tijd zijn.

Hebben jullie leuke bedrijfsactiviteiten?

Absoluut! We organiseren regelmatig geweldige bedrijfsactiviteiten, zoals tripjes naar het buitenland, uitjes naar pretparken, en leuke evenementen zoals voetbal- en pingpongtoernooien en karten. Er is altijd iets leuks te doen, wat bijdraagt aan een hechte en gezellige sfeer onder collega's.